Det siger kunderne

Der var fart over feltet og sus i skørterne, da Mette bød op til dans. På én gang sjovt, underholdende og grænseoverskridende – men kun fordi vi opdagede helt nye sider af vores kollegaer, så team-buildingen var helt i top! Mette var fantastisk professionel og god til at få alle med.

Skøn musik, kyndig vejledning og frihed til at fortolke egne groovede dansemoves – TAK for en fantastisk oplevelse i det grønne!

Groove er sjoveste form for motion. Super musik, dans i egen stil og tempo, afstressende og man går glad og smilende derfra. Mette er en super underviser. Hun er med sin afvæbnede stil god til at gøre alle trygge og favner gruppen fra 20-80+, varierer musik og stil, så vi får sat ekstra gang i vores indre disko-prinsesse:-)

Min 5. klasse med 24 elever havde fornøjelsen af at Groove med Mette. Det var SÅ sjovt og alle fik pulsen op. Alle elever var med hele vejen igennem, og klassen taler stadig om oplevelsen og plager om at få Mette forbi igen til en Groove-lektion. De bedste anbefalinger herfra!

Tak for et skønt, humørfyldt og udbytterigt groove-arrangement i trætoppene med Alm. Brand. Det var en dejlig oplevelse!

Get Grooved | kontakt@getgrooved.dk | Telefon: 42322027 | Persondatapolitk