Groove for Private

Der er ingen tvivl. GROOVE-bølgen er igang, og du kan nå at ride med på den. GROOVE er verdens letteste dans. Man bliver bare i godt humør af det.

GROOVE adskiller sig fra de andre danseformer, du møder i for eksempel fitnesscentre, fordi der ikke er en egentlig koreografi. Det adskiller sig også fra fri dans, fordi du bliver guidet trygt igennem af en facilitator hele vejen.

GROOVE DANS

Der er masser af muligheder for at gå til GROOVE i dit nærområde. Gå ind i kalenderen og find dit nye Groove Hold i nærheden af Bagsværd, Søborg, Lyngby osv.

Fandt du ikke, hvad du søgte? Kontakt os, så finder vi ud af det.

Bor du ikke i nærheden af os men vil gerne gå til Groove, så kig ind på Groove Denmarks hjemmeside og find et dansegulv i nærheden af dig.

Skal du holde fest?

Hvis du gerne vil have sparket gang i dansegulvet til din fest, eller måske ønsker, at dine gæster lærer hinanden at kende, inden I sætter jer til bords, så er GROOVE en ret enkel måde at få skabt fællesskab og god energi.

Om I er 5 personer eller 50 har ingen betydning. Vi tilpasser vores undervisning, så det passer lige præcis til din gruppe.

Vi tilbyder også online fester til dine gæster.

Get Grooved | kontakt@getgrooved.dk | Telefon: 42322027 | Persondatapolitk