Groove Dans til virksomheder

Personaledage og teambuilding

Når det kommer til at samle folk og styrke fællesskabsfølelsen, kan groove noget helt særligt. Derfor er det perfekt at bruge til personaledage eller teambuilding. Vi kommer og laver en times groove med en gruppe medarbejdere, eller planlægger hele dagen for jer.

Events og fester

Skal der være fest, så lad der være fest. Groove er den perfekte måde at få sparket gang i festen og få alle på dansegulvet. I bliver guidet til at danse nogle meget lette trin sammen, så I får en fælles danseoplevelse og masser at tale om dagen efter.

Medarbejdertilfredshed med ugentlig motion til personalet

Gladsaxe Kommune og Undervisningsministeriet gør det allerede. Tilbyder ugentlige groovetimer til personalet. Hvorfor? Fordi de ved, at det at bevæge sig til musik er lig med mentalt velvære. Derfor er groove til dine medarbejdere en god investering

Groove som silent disco

Groove er sjovt. Det er endnu sjovere, når man danser med høretelefoner og ingen udefra kan høre, hvilket nummer, der spilles. Alle med høretelefoner danser til den samme musik og bliver groovet af en erfaren facilitator.

Online events til medarbejderne

Mette er en del af onlinevirksomheden Strike a Pause, der tilbyder daglig frokostdans til virksomheder. Vi tilbyder også livsbekræftende danseindslag til dit personalemøde eller fredagsbaren i virksomheden. Selvom det er på skærmen, er Strike a Pause mestre i at skabe nærvær og sammenhold på afstand. Kontakt Strike a Pause på info@strike-a-pause.dk eller kontakt Mette på telefon 42322027 eller mail mette@getgrooved.dk, så vi kan planlægge den bedste online begivenhed for din virksomhed.

Det siger kunderne om os

Sikken fest, I fik lavet! Så meget ros fra os – selv de allermest introverte var meget begejstrede. 
Det var simpelthen bare skide godt!

Get Grooved | kontakt@getgrooved.dk | Telefon: 42322027 | Persondatapolitk