Groove i skolen – Et fællesskab, hvor alle kan være med

Forestil dig en verden, hvor man ikke kan gøre noget forkert. Hvor din måde er den rigtige måde.  Sådan er det i groove, og derfor er groove en fantastisk måde at være sammen på og styrke fællesskabet i klassen eller på en hel årgang.

Groove er både festligt og sjovt, men det er også en øvelse i at lære din egen krop at kende. På en groovetime bliver hele kroppen arbejdet igennem, og vi slutter altid af med en rolig meditation. Langt de fleste børn elsker denne del af timen ligeså meget som den store fest på dansegulvet.

Events og fester

Giv børnene et frikvarter, hvor de danser og er sig selv. Vi kommer til klassen, årgangen eller hele skolen. Alle kan være med.

Groove-forløb

Vi tilbyder et forløb til skoleklasser på 5 gange groove over 5-10 uger. Her går vi i dybden med at lære kroppen og vores bevægelsesmønstre at kende. Og vi dykker ned i mindfulness og afspænding. Det giver gladere og mere afslappede elever, og styrker fællesskabet i klassen.

Faniliegroove

Der er ikke noget bedre for poderne, end at opleve forældrene gakke ud. Og det kan man slet ikke lade være med, når man går til groove. Derfor er en times familiegroove en perfekt måde at være sammen på.

I kan gå til groove som familie i Absalon hver lørdag. Hold i øvrigt øje med Groove Danmarks Facebookside, hvor de deler familieevents i hele landet.

Getgrooved.dk styrer dansegulvet

Min 5. klasse med 24 elever havde fornøjelsen af at Groove med Get Grooved. Det var SÅ sjovt og alle fik pulsen op. Alle elever var med hele vejen igennem, og klassen taler stadig om oplevelsen og plager om at få Mette forbi igen til en Groove-lektion. De bedste anbefalinger herfra!

Det var rigtig sjovt!

Get Grooved | kontakt@getgrooved.dk | Telefon: 42322027 | Persondatapolitk