Online dans

Dans i 15 minutter og mærk forskellen!

Strike a Pause er en live online strække- og dansepause med fokus på at bevæge kontormusklerne, klare hjernen og løfte humøret. Vi holder det supersimpelt så alle, uanset forudsætninger, kan være med.

I får 15 minutters online træning hver dag i frokostpausen. Vi leverer træningen live, og I kan logge på både fra hjemmekontoret eller arbejdspladsen med mulighed for at se hinanden på skærmen.

Du kan købe abonnement som enkeltperson på Strikeapause.dk til kun 89 kr. pr. måned eller kontakte Mette på telefon 42322027 eller info@strike-a-pause.dk for at lave en virksomhedsaftal

Hvem danser med?

Dette er frokostfesten, der giver dig og dine kolleger et her-og-nu energiboost i helt samme stil som kaffe, brunsviger eller at klaske sig desperat på kinderne ville have gjort. Det er bare sundere og sjovere.

Vi har besøgt to danseglade medarbejdere i Dansk Standard.

Hvor og hvornår?

I kan danse med både fra hjemmearbejdspladsen, i produktionshallen, på kontoret, fra rastepladsen. Alene eller sammen. Vigtigst af alt er, at I kan ikke gøre det forkert! Jeres arbejdsplads – jeres dansegulv!

Vi åbner det virtuelle dansegulv kl 11.55 og sætter musikken igang kl 12.00 – 12.15 sharp. Vi bruger Zoom og I får adgang via informationerne i jeres kvitteringsmail ved tilmelding. Har I ikke adgang til Zoom via arbejdscomputeren, er det muligt at deltage fra mobilen. NB! Vi skifter regelmæssigt password, så hold øje med inboxen for seneste opdatering

Medarbejderevents

Slut med kedelige Zoommøder, når virksomheden hyrer Strike a Pause til at sætte fut i mødet, fredagsbaren eller konferencen. Vi er MESTRE i at skabe nærvær og fællesskabsfølelse på skærmen. Et godt grin, uhøjtidelig stemning, musik I kan synge med på, en highfive på det fede funky beat…  vi kender alle vejene til at skabe en god stemning i gruppen, uanset om I har fyldt mødelokalet op, blot er to sammen …eller om I er sammen på skærmen. Et lille skud arbejdsglæde og fællesskabsfølelse hver dag transformerer samarbejdet.

Get Grooved | kontakt@getgrooved.dk | Telefon: 42322027 | Persondatapolitk