Persondatapolitik

Dataansvarlig

GetGrooved er dataansvarlig overfor de personoplysninger, som vi registrerer om vores kunder, samarbejdspartnere m.v.

Kontakt:

GetGrooved v. Mette Oscar Pedersen
Sæbjørnsvej 13, 2th
2880 Bagsværd
Telefon: 42322027
Email: mette@getgrooved.dk

Hvis du har spørgsmål til behandling af personoplysninger, er du velkommen til at kontakte Mette Oscar Pedersen telefonisk eller pr. mail.

Formålet med behandlingen af personoplysninger

Vi behandler dine oplysninger, som du sender via email. Vi behandler dem med henblik på at kunne kontakte dig og besvare din henvendelse.

Vi behandler også dine oplysninger, hvis du ønsker at bestille et groove-arrangement hos os, eller på anden vis ønsker at købe en af vores ydelser.

Dine oplysninger bliver kun anvendt til det formål, som de er indsamlet til.
Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du aktivt samtykke til, at vi må anvende dine oplysninger til markedsføringsformål. Det betyder, at vi kan anvende dine oplysninger til at sende dig emails med nyheder, tilbud og services. Du kan læse mere om markedsføringssamtykke herunder.

Oplysninger, som vi kan behandle om dig

Vi kan behandle disse oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Email-adresse
  • Eventuelle andre almindelige kategorier af oplysninger.

Vi behandler kun oplysninger om dig, som stammer fra dig. Vi indhenter ikke oplysninger om dig fra andre end dig selv.

Vores lovlige grundlag for at behandle oplysninger om dig

GetGrooved kan behandle oplysninger om dig på baggrund af Databeskyttelsesforordningen (GDPR) i følgende tilfælde:

– Vi kan sende dig nyhedsbreve på baggrund af dit gyldige samtykke (jf. artikel 6, stk. 1, litra a)
– Hvis du ønsker at bestille en af vores ydelser, kan vi behandle oplysninger om dig af hensyn til at opfylde vores aftale (jf. artikel 6, stk. 1, litra b) eller fordi vi har en legitim interesse i at behandle oplysninger om dig (jf. artikel 6, stk. 1, litra f), da vi har brug for at kunne kontakte dig som kunde i forbindelse med levering af ydelsen.
– Når du kontakter os via email eller lignende, kan behandling ske på baggrund af vores legitime interesse (jf. artikel 6, stk. 1, litra f). For at kunne besvare din henvendelse, har vi behov for at registrere dine kontaktinformationer.

Samtykke i forbindelse med markedsføring

GetGrooved kan behandle dine oplysninger jf. Markedsføringsloven med henblik på markedsføring, hvis du har givet samtykke hertil.

Hvis du har afgivet markedsføringssamtykke, kan vi derfor sende dig emails med henblik på markedsføring af serviceydelser i vores produktsortiment, herunder nyheder, tilbud og services om groove og groovearrangementer m.v.

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke om markedsføring. Det kan du gøre ved at kontakte os på ovenstående kontaktoplysninger. Du kan også afmelde dig via et link nederst i det nyhedsbrev, som vi sender til dig.

Hvis du ønsker at tilbagetrække dit samtykke, gælder tilbagetrækningen fra det tidspunkt, hvor vi modtager din henvendelse om tilbagetrækning.

Vi gemmer dine oplysninger i følgende tidsrum

Når du henvender dig til GetGrooved med en forespørgsel (eksempelvis via email), vil dine oplysninger blive slettet, når formålet med behandlingen er er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Når du ved brug af nyhedsbrevsformularen på hjemmesiden samtykker til, at vi må kontakte dig med nyheder, tilbud og services, gemmer vi dine oplysninger i op til 2 år. Dit samtykke hertil kan trækkes tilbage ved at kontakte os på ovenstående kontaktoplysninger, eller ved at afmelde nyhedsbrevet via linket i den tilsendte nyhedsmail.

Skulle du ønske at indgå en aftale (kontrakt) med GetGrooved om levering af en ydelse, gemmer vi dine oplysninger (navn, adresse, evt. email, evt. telefonnummer) i op til 5 år af hensyn til lovkrav om opbevaring af regnskabsmateriale (jf. bogføringsloven, LBK nr 648 af 15/06/2006, kapitel 5).

Vi gemmer desuden dine kontaktoplysninger (navn, adresse, email, telefonnummer) i op til 1 år af hensyn til eventuel opfølgning.

Andre modtagere af dine oplysninger

GetGrooved anvender en række databehandlere. Der er indgået databehandleraftale med alle databehandlere. Dette garanterer dig, at databehandleren overholder gældende regler i EU om beskyttelse af dine personoplysninger.

Enkelte databehandlere er etableret udenfor EU. Dine oplysninger kan derfor blive overført til servere udenfor EU. Disse databehandlere er tilmeldt EU/US Privacy Shield-ordningen, hvilket garanterer dig overholdelse af gældende regler i EU om beskyttelse af dine personoplysninger, når dine oplysninger overføres til databehandlerens servere udenfor EU.

Dine rettigheder

Du har efter Databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os. Kontaktinformationer finder du ovenfor.

  •  Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
    Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
  • Ret til berigtigelse (rettelse)
    Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  • Ret til sletning
    I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for den almindelige generelle sletning indtræffer.
  • Ret til begrænsning af behandling
    Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
  • Ret til indsigelse
    Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
  • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
    Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Du kan klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på.

Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Get Grooved | kontakt@getgrooved.dk | Telefon: 42322027 | Persondatapolitk

Få besked næste gang, vi holder fest.

Tilmeld nyhedsbrev